top of page

Vår historie

Kåre Mol

Kåre Mol er en av Norges mest kjente og kompetente trenere, og har gjennom sine 35 år som trener jobbet med med hundrevis av utøvere fra nybegynnerstadiet til internasjonalt toppnivå. Kåre har selv 95 landskamper for Norge, vært landslagstrener i ein årrekke både i volleyball og sandvolleyball, med ansvar for utøvere i hele 4 Olympiske Leker - inkludert gullet i Tokyo 2020. Han har vært sportssjef i NVBF, vært med på å grunnlegge Toppvolley Norge, grunnlagt satsingsgruppen Beachvolley Vikings, forfattet faglitteratur - Ballsidighet, Volleyballens ABC og Minivolleyball, og har samtidig lagt ned store ressurser i å utvikle Longnet-konseptet. 

Kåre har alltid hatt et brennende engasjement for å kunne forenkle, utvikle og gjøre volleyballsporten lettere tilgjengelig for barn og unge på alle nivå. Kombinasjonen av Kåres lidenskap for volleyballsporten & ballidrett førte han på leting etter løsninger som kunne tilby nettopp dette. Slik ble ideen om Longnet unnfanget. Longnet tilbyr en genial løsning på plassutnyttelse, tilgjengelighet og brukervennlighet for lek & spill uavhengig av nivå.

Kåre har vert kursinstruktør for trenere og lærere i inn- & utland, og er kjent som en dyktig & engasjerende trener, og har sammen med sin kone, Merita, og deres fem felles barn utviklet en leken, bevisst og engasjerende tilnærming til volleyball. Longnet sin grunnleggende filosofi går ut på å øke antall balltouch og grad av involvering, da dette er sentralt i utviklingen av sporten generelt, og gjør den til en mer utfordrende aktivitet å delta i.

 

Vi håper dere vil trives med Longnet!

DSC00845-2.jpg

VÅR HISTORIE

Vår filosofi

"Play to learn" er filosofien bak LongNet og at det er enkelt å bruke. Bare rull ut nettet, koble til veggfeste og bruk nettstrammeren

- så er det klart for spill! 


Med lange nettlengder kan du aktivisere mange samtidig og bruke samme nett til flere idretter. Longnet er like enkelt å legge sammen som å sette opp.
"Play to learn" med LongNet!

Visjon

Vi ønsker å forenkliggjøre volleyballsporten for barn & unge, og gi en tidligere mestringsfølelse, slik at fleire kan ta del i og ha det gøy med denne fantastiske idretten!

Skjermbilde 2022-03-01 kl. 11.41.57.png
184D2424-0A43-47C6-9688-3B7A76D3FF15.JPG

Plan for fremtiden

Vi ønsker å forenkliggjøre volleyballsporten for barn & unge, og gi en tidligere mestringsfølelse, slik at fleire kan ta del i og ha det gøy med denne fantastiske idretten!

Januar 2008

August 2021

Anders Mol & Christian Sørum tar OL-gull, og blir med det historiske i norsk sammenheng.

Longnet blir grunnlagt

Mai 2015

Satsningsgruppen Beachvolley Vikings blir opprettet

bottom of page